Nanoil-hiusöljy

Tiesitkö, että Nanoil-hiusöljyjä on olemassa kolmea eri tyyppiä? Voit siispä hankkia Nanoil-tuotteen heikosti huokoisille hiuksille, normaalisti huokoisille hiuksille tai erittäin huokoisille hiuksille. Kaikki kolme tuotetta sisältävät luonnollisia ainesosia, jotka huolehtivat hiuksistasi ja päänahastasi.

Helppokäyttöinen pumppu tekee tuotteen käytöstä mutkatonta. Sinun vain täytyy kokeilla itse!

Nanoil-hiusöljyn koostumus tulee yllättämään sinut!

Nanoil-hiusöljyjen ainesosat vaihtelevat tuotteesta riippuen. Nanoil vain heikosti huokoisille hiuksille sisältää mänty-, kookos-, argan-, risiini-, maracuja-, babassu- ja monoiöljyä, shea- ja cupuacuvoita, pantenolia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa sekä A- ja E-vitamiineja. Nanoil normaalisti huokoisille hiuksille sisältää macadamia-, argan-, marula-, jojoba-, maracuja- ja kookosöljyä, kerastimia, baicapilia, silkkiä, A- ja E-vitamiinia sekä UV-suojaa. Nanoil erittäin huokoisille hiuksille sisältää manteli-, argan-, helokki-, avokado-, marula- ja puuvillan siemenöljyä, pantenolia, lanoliinia, silkkia, keratiinia, kerastimia, baicapilia, UV-suojaa ja E-vitamiinia.

Nanoil-hiusöljyn käyttäminen on erittäin helppoa

Tarvitset vain muutaman tipan Nanoil-öljyä hiuksillesi ja/tai päänahallesi. Hiuskosmetiikka on erittäin kevyttä, joten se imeytyy nopeasti ja levittyy helposti hiuksiin. Voit käyttää tuotetta ennen pesua tai hiustenkuivaamisen jälkeen. Sopii myös käytettäväksi hiusmaskien tai hoitoaineen kanssa vahvistavana tekijänä.

Vaikutukset Nanoil-öljyn käytön jälkeen ovat uskomattomia

Nanoil-hiusöljy hoitaa hiuksiasi ja päänahkaasi. Se uudistaa vahingoittuneita latvoja, kosteuttaa päänahkaa ja vahvistaa hiusten juuria. Ei enää kaksihaaraisia. Ei hiustenlähtöä. Ei enää kaljuuntumista tai liiallista talineritystä. Hiuksesi saavat volyymia ja ovat helpommat kammata. Hiusten muotoilusta tulee nautinnollinen kokemus. Nanoil-öljy suojaa hiuksiasi vapailta radikaaleilta, UV-säteiltä sekä muilta ulkoisilta tekijöiltä.

Määrä: 100 ml

Levitin: mukava ja helppokäyttöinen pumppu

Koostumus: öljyt, vitamiinit, UV-suoja ja muita aineita

Aine: nestemäistä, ihana tuoksu

Hyödyt:

  • antaa volyymia
  • antaa paljon ravinteita
  • hoitaa päänahkaa
  • voidaan käyttää monilla eri tavoilla
  • sisältää öljyjä, vitamiineja ja hiustenlähtöä estäviä aineita
  • helpottaa muotoilua
  • suojaa ulkoisilta vaaroilta
  • tuotetta on paljon 100 ml

Huonot puolet:

  • levitin ei yltä pullon pohjalle asti

löydä lisää tietoa Nanoil tuotteiden vaikutuksista ja ainesosista verkkosivulla nanoil.fi