Hiusöljyhoito on tuttu tuhansille naisille maailman ympäri. Jokainen heistä myöntää hiusten öljyämisen tuovan hämmästyttäviä tuloksia. Jos haluat hiuksistasi terveemmät, kauniimmat ja vahvemmat, kokeile hiusöljyä. Sinun ei tarvitse käydä hiussalongissa.

Voit öljytä hiukset kotona. Sinun on vain valittava sopivat tuotteet.

Mitä on hiusten öljyäminen?

Hiusten öljyäminen on hyvin suosittu hiustenhoitomenetelmä. Se on myös päänahan hoitomenetelmä. Se tekee hiuksistasi sileämmät, kesymmät, kestävät kemikaalisia ja mekaanisia vaurioita vastaan, kauniimmat ja terveemmät. Sinun on tietenkin odotettava lopputuloksia – ei edes parhaat hiusöljyt tuota tuloksia niin nopeasti kuin haluaa.

Kaikki voivat tehdä hiusöljyhoidon. Ei ole väliä, oletko nuori tyttö vai kypsä nainen; jos hiuksesi ovat pitkä tai lyhyt, luonnolliset tai värjätyt. Tätä hiushoitoa suositellaan erityisesti vaurioituneille, elottomille, irtoileville ja kuiville hiuksille kaksihaaraisilla. Se tuottaa taatusti mahtavia tuloksia!

Miten öljytä hiukset saadakseen hiuksista kauniit ja terveet?

Hiusten öljyäminen ei ole monimutkainen käsittely. Asetat yksinkertaisesti öljyä hiuksiin tai/ja päänahkaan. Kuiva hiusöljyhoito on helpoin ja nopein menetelmä. Asetat öljyä tuntia ennen hiusten pesemistä. Jos haluat, voit laittaa päälle suihkumyssyn tai lämpimän hatun nopeampaa ja parempaa toimintaa varten. Sinä päätä kuinka kauan öljy vaikuttaa. Pese sitten hiuksesi shampoolla. Sinun tulisi öljytä hiukset ainakin kerran viikossa saadaksesi minkäänlaisia tuloksia.

Rehellisesti sinun on valittava kuinka usein öljytä hiukset: kerran viikossa tai muutaman päivän välein. Sinun on ehkä tehtävä hoito joka kolmas viikko. Sama pätee vaikutusaikaan. 30 minuuttia on minimi, kun taas koko yön – maksimi. Lisäksi, voit päättää mihin asetat öljyä – vain päänahkaan tai ehkä kaikkialle. Vain latvojen öljyäminen saattaa riittää sinulle. Muista olla käyttämättä liikaa öljyä. Miksi? Saatat häiritä talirauhasten toimintaa ja tehdä hiuksista sekä päänahasta rasvaisen.

Mikä hiusöljy sopii hiuksillesi?

Sinun tulisi valita öljy, joka sopii hiustesi huokoisuuteen. Tyydyttyneet öljyt ja kauneusvoit ovat ihanteellisia vähähuokoisille hiuksille. Kertatyydyttämättömät öljyt sopivat erinomaisesti keskihuokoisille hiuksille. Monityydyttyneet öljyt hoitavat korkeahuokoisia hiuksia.

Voit myös hyödyntää öljysekoituksia sekä ruoanlaittoöljyjä. Mitä voi tehdä, jos valittu öljy ei tuota tuloksia? Et ehkä ole käyttänyt sitä tarpeeksi kauan. Anna sille toinen mahdollisuus. Tulet näkemään unelmavaikutukset kohta. Jos et vieläkään näe parannusta, vaihda öljy. Käyttämäsi öljy sopii ehkä paremmin eri huokoisuuden omaaville hiuksille.

Älä öljyä hiuksia ennen värjäämistä!

Sinun ei tule öljytä hiuksiasi ennen niiden värjäämistä. Miksi? Koska öljyn paksun koostumuksen ja sen ainesosien ansiosta hiusten suojakerros sulkeutuu ja ne eivät ime hiusväriä itseensä. Lisäksi, voit saada hiuksiisi eri värin kuin mitä väripakkauksessa lukee. Hiusten vaalentaminen voi tuoda yhtä negatiivisia vaikutuksia. Muista, että jos öljyät hiuksesi, sinun tulisi tarjota sille oikeanlaista hoitoa: lopeta silikonien käyttö ja käytä hoitoaineita hiusten pesemisen jälkeen.

Mitkä öljyt sopivat parhaiten hiusten öljyämiseen?

Niitä on paljon. Niissä on eri määriä tärkeitä rasvahappoja, vitamiineja ja hivenaineita. Valitse vähiten käsitellyt. Parhaat öljyt ovat kylmäpuristetut, raffinoimattomia ja täydennetty ylimääräisillä ainesosilla, kuten: auringonsuojalla, keratiinilla ja kosteuttavilla ainesosilla. Tarkista mikä öljy on ihanteellinen sinulle.

ARGANÖLJY – lisää pehmeyttä, taistelee päänahan sairauksia vastaan, jälleenrakentaa kaksihaaraisia. Se sisältää antioksidantteja, mukaan lukien vapaita radikaaleja vastaan taistelevaa E-vitamiinia, ehkäisee ennenaikaista harmaantumista ja pysäyttää hiustenlähdön. Se tunnetaan Marokon nestemäisenä kultana. Miksi? Siinä on kultainen väri ja se uutetaan Afrikan pohjoisosissa kasvavista puista.

KOOKOSÖLJY – se on yksi kiinteistä öljyistä. Sitä on hierottava käsissä, jotta se muuttuisi nestemäiseksi. Sitä suositellaan vaurioituneille, kuiville ja kiillottomille hiuksille. Se vahvistaa hiustuppia, auttaa taistelemaan hilsettä vastaan, vahvistaa kiharia ja suojaa auringolta.

RISIINIÖLJY – siinä on hyvin paksu koostumus. Se on yksi harvoista öljyistä, joka stimuloi hiuskasvua ja parantaa kulmakarvojen sekä ripsien kuntoa. Jos olet vaaleahiuksinen sinun tulisi tietää, että risiiniöljy tummentaa hiusten väriä. Muista, että tätä öljyä tulisi asettaa päänahkaan.

MANTELIÖLJY – sisältää paljon vitamiineja ja hivenaineita. Siinä on korjaavia, kosteuttavia ja vahvistavia ominaisuuksia. Se vaikuttaa värjättyihin hiuksiin sekä keski- ja korkeahuokoisiin hiuksiin.