Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil öljyä suositellaan kaikille hiustyypeille.

Sen päätehtävä on värjättyjen hiusten suojaaminen ja luonnollisen hiusvärin voimistaminen.

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil tuote voi kerskua jopa neljällä kasviöljyllään!

Se on yksi hiusöljyistä, joka sisältää omaperäisiä ainesosia. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil hiusöljyssä on neljää öljyä: pracaxi, argan, maissi ja kamelia. Ensimmäinen tekee hiuksista kestävät. Toinen sisältää paljon vitamiineja ja mikroravintoaineita. Maissiöljy antaa eloisuutta ja ravitsevia ainesosia. Viimeinen ainesosa tuo kiiltoa. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil hiusöljy sisältää myös valkoista teetä, joka neutralisoi vapaita radikaaleja, ehkäisee hiusten ennenaikaista ikääntymistä, kosteuttaa päänahkaa ja vähentää hiustenlähtöä.

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil tuotteen käyttö on hyvin helppoa

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil öljyä voi käyttää ennen hiusten pesemistä tai sen jälkeen. Tuote poistaa talia, jäämiä muotoilutuotteista ja päänahan kuolleita ihosoluja. Aseta yksi tai kaksi pumppausta kaikkialle hiuksiin, harjaa hiukset ja hiero päänahkaa hetki. Seuraavaksi, sekoita lämmintä vettä öljyyn ja vaahdota. Pese sitten hiukset shampoolla. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil tuotetta voi asettaa hiuksiin ennen föönausta muotoilun alustajana ja ravitsevana tuotteena. Sinun on vain asetettava yksi pumppaus hiusten keskiosasta latvoihin.

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil öljyn toiminta tulee ilahduttamaan sinut!

Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil tuote suojaa värjättyjä hiuksia. Se suojaa niitä hiusvärien ja väriaineiden tiettyjen ainesosien haitallisilta vaikutuksilta. Tuote tekee myös hiuksista sileät, kesyttää kurittomia hiuksia ja auttaa hiusten muotoilussa. Se tekee hiuksista vahvemmat, ehkäisee värjäämiseen ja muihin muotoilutapoihin liittyviltä vaurioilta. Öljy kosteuttaa päänahkaa sekä tarjoaa hiuksille kiiltoa. Kerastase Elixir Ultime Imperial Tea Hair Oil paras puoli on tuotteessa oleva auringonsuoja. Tämän ainesosan ansiosta, hiuksesi eivät ikinä tule kohtaamaan auringon säteiden vaikutuksia.

Koko: 125 ml

Applikaattori: kätevä pumppu

Sisältö: öljyjä ja silikoneja

Koostumus: aika nestemäinen ja väritön, upea tuoksu

Hyvät puolet:

  • suojaa värjättyjä hiuksia UV-säteilyltä
  • estää hiusväriä haalistumasta
  • tekee hiuksista sileät ja hallittavat
  • hyvin helppokäyttöinen
  • mukava koostumus
  • mahtava tuoksu
  • sisältää luonnollisia öljyjä
  • suuri koko

Huonot puolet:

  • sisältää paljon silikoneja