Khadi Amla Hair Oil

Khadi Amla Hair Oil öljy on kaikille hiustyypeille. Se on tehokkain tapa hoitaa heikkoja ja hauraita hiuksia. Se parantaa myös päänahan, jota vaivaa dermatologinen sairaus.

Intialaiset Ayurveda yrtit auttavat sinua kohtaamaan kaikki ongelmat.

Khadi Amla Hair Oil tuotteen sisältä on järjetön!

Se on ainoa öljy tässä top-listassa, joka sisältää ainoastaan ekologisia ainesosia. Auringonkukkaöljyä, amla-uutetta, bringraj uutetta, brahmi uutetta, nagarmootha uutetta, lodhra uutetta, neem uutetta, seesamiöljyä, manteliöljyä, hennauutetta, kamferiöljyä. Khadi Amla Hair Oil sisältää myös ekologisissa viljelmissä kasvaneiden kasvien parfyymi-ainesosia.

Khadi Amla Hair Oil käyttö on hyvin yksinkertaista

Muista sekoittaa pulloa ennen jokaista käyttökertaa. Hiero yksi ruokalusikallinen Khadi Amla öljyä päänahkaan ja hiuksiin. Noin kahden tunnin kuluttua, pese se pois hellävaraisella shampoolla. Hiero päänahkaa nopeasti saadaksesi paremmat tulokset. Se tulee nopeuttamaan verenkiertoa sekä parantamaan öljyn ravitsevien ainesosien imeytymistä. Miten saat parhaat tulokset? Anna tuotteen vaikuttaa koko yön ja pese hiuksesi aamulla. Käytä Khadi Amla hiusöljyä kaksi tai kolme kertaa viikossa.

Khadi Amla hiusöljyn monipuolisuus

Khadi Amla vahvistaa hiustuppia, tehden hiuksista vahvemmat ja vähemmän vaurioalttiit. Tuote myös ehkäisee ennenaikaista hiustenlähtöä ja harmaantumista, vähentää vapaita radikaaleja ja suojaa UV-säteilyn toiminnalta. Khadi Amla öljy pehmentää, lisää eloisuutta ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Tuote korjaa vaurioituneita hiuksia, parantaa kaksihaaraisia ja suojaa vaurioilta. Tuote ravitsee erinomaisesti, tarjoten hiusten ja päänahan toiminnalle tärkeitä ainesosia. Khadi Amla öljy tummentaa hiusväriä hellävaraisesti.

Koko: 100 ml

Applikaattori: mukava pipetti

Sisältö: Intialaiset Ayurveda yrtit

Koostumus: paksu, vaaleankeltainen väri, intensiivinen tuoksu

Hyvät puolet:

  • sisältää kasveja ja yrttejä perinteisestä intialaisesta lääketieteestä
  • suojaa auringolta ja vapailta radikaaleilta
  • tekee hiuksista sileät, lisää kiiltoa ja kauneutta
  • korjaa vaurioituneet hiukset
  • käyttö on hyvin yksinkertaista

Huonot puolet:

  • ei suositella vaaleahiuksisille hiuksia tummentavan ominaisuuden takia
  • sitä on käytettävä säännöllisesti saadakseen vaikutuksia
  • eksoottiset ainesosat saattavat aiheuttaa allergisia reaktioita herkälle iholle
  • tunnusomainen tuoksu